Professionella men billiga hemsidor med hög kvalitét

Joomlasidor.se har som ända idé att leverera billiga och bra hemsidor till framför allt mindre företag och organisationer. Våra vanligaste uppdrag handlar om att hjälpa företag, organisationer och personer som antingen just startat och snabbt behöver komma igång eller företag som varit med ett tag och vuxit ur sitt nuvarande publiceringsverktyg eller tröttnat på att betala månadsavgifter till den nuvarande leverantören.

Hur vi jobbar

För att vi ska kunna lyckas med uppdraget, billiga hemsidor med hög kvalité, använder vi oss av webpubliceringsverktyget Joomla. Det är gratis för användaren och har tusentals tillägg för alla tänkbara användningsområden.
Med utgångspunkt från någon av alla de färdiga mallar som vi har tillgång till, kan vi tillsammans med dig sätta ett ramverk och en formgivningsidé för vårt arbete med hemsidan.
Normalt bidrar du med bilder och texter, men om det känns tungt, kan vi förstås även hjälpa dig med det.

Hur lång tid tar det innan sidan är uppe och rullar.

Att bygga en sida med Joomla går snabbt om man vet hur man ska göra. Räkna med att en normal hemsida utan allt för mycket specialbehov och högst tio undersidor kan vara publicerad på nätet inom en vecka från det att du beställt.

Grädde på moset - Joomla är byggt för sökmotorer!

Med Joomla i botten, kan du vara säker på att bli hittad av sökmotorerna – det kanske viktigaste och billigaste sättet att bli upptäckt på nätet. Men för att verkligen bli upptäkt, så behöver du också tänka på hur texterna skrivs och hur du länkar till andra sidor. Vi berättar gärna mer om hur sökmotoroptimering fungerar i praktiken.

Joomlasidor.se är en del av Redkite AB – företaget för aktiv och lönsam internetmarknadsföring.

Tjänster

Kontakta oss

  • Redkite AB
  • Finlandsgatan 52
    SE-164 27 Stockholm-Kista
    Sweden
  • +46 (0)8-5511 0035
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om joomlasidor.se

joomlasidor.se är en del av webbyrån Redkite

Vi hjälper mindre och medelstora företag och organisationer till en lönsammare digital närvaro för webb och e-handel.

Vi levererar större e-handelslösningar med Magento vi Andrimner Sweden och Andrimner UK